Qui som


DCTerrassa immobles és una agència de proximitat on la nostra feina es basa en una atenció professional, transparent i sobretot, personal. Ens apassiona la nostra feina i ens esforcem per millorar dia a dia, per poder oferir als nostres clients el millor rendiment de la seva inversió o trobar-los veritables llars.


Podem oferir-los:


-La gestió integral per la compravenda o lloguer dels seus immobles.


-Treballarem els seus immobles mitjançant un suport publicitari tant als principals portals immobiliaris com en altres àmbits. (Xarxes socials, col·laboracions)


-Li farem una valoració gratuïta i sense compromís del vostre immoble, mitjançant un estudi de mercat adaptat a la seva propietat.


-Ens encarreguem d'obtenir el certificat energètic i la cedula d'habitabilitat del vostre immoble amb la major rapidesa


-Li buscarem l'habitatge que més s'adapti a les vostres necessitats.


-Un estudi financer sense compromís per facilitar-vos l'accés a hipoteques amb les condicions més adequades per a vostè.

DCTerrassa Immobles

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.